Nostokuvaa ei ole asetettu

West Creative Oy

Building brand value

Uskomme, että vain huolella tehty brändityö voi oikeasti muuttaa ihmisten tapaa ajatella, tuntea ja toimia. Meille se on vaikuttamista, ei vain kauniita sanoja ja kuvia. Oivaltavalla strategisella ajattelulla, luovalla tarinankerronnalla ja huolellisella suunnittelutyöllä brändit tulevat huomatuiksi – ja valituiksi.

Ei pelkkiä wow-efektejä

Suunnittelutyöllämme haemme aina merkityksellisyyttä. Keskeisiä palveluitamme ovatkin ymmärrettävät strategiat, kestävät brändi-identiteetit ja oikeanlainen markkinointiviestintä. Suunnittelumme pohjautuu vahvaan insightiin ja asiakasymmärrykseen.

Suunnittelemamme työn tulee aina saavuttaa kaksi asiaa – tulla huomatuksi ja tulla valituksi. Huomatuksi tuleminen on se helpompi osa. Jotta brändi tulee myös valituksi, määrittelemme sen ytimen, kirkastamme sitä ja kiteytämme ydinviestit. Strategisella suunnittelulla saamme asiakkaamme huomatuiksi ja valituiksi.

Tavallamme tehdä töitä on selkeät vaikutukset asiakkaisiimme. Emme usko suunnittelussa yhteen ja samaan konseptiin. Asiakkaamme ovat erilaisia. Niin on myös meidän ratkaisumme, tyylimme ja viestimme. Ainoa asia, mikä on kaikille asiakkaillemme yhteistä, on laatu. Laatu näkyy kaikessa työssämme – ymmärryksessä, ideoinnissa ja toteutuksessa.

Brändin rakentaminen on matka

Työskentelemme aina asiakkaidemme kanssa tiiviisti yhteistyössä. Brändityö ei koskaan ala ja pääty. Se on jatkuvaa vuorovaikutusta. Olemme luova kumppani ja arjen markkinoinnin tuki niin kansainvälisille yrityksille kuin paikallisille startup-yrityksille. Uskomme yhdessä tekemisen voimaan koko prosessin ajan. Mitä paremmin tunnemme toisemme, sitä enemmän saamme tuotua töillemme merkitystä. Merkityksellisillä teoilla tuotetaan jatkuvaa arvoa asiakkaille.

Autamme asiakkaitamme kasvattamaan brändiarvoa ja menestymään. Se näkyy meillä kaikessa – tekijöidemme ajattelutavassa, keskusteluissamme, työkulttuurissamme ja prosesseissamme. Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

OTA YHTEYTTÄ

Niina Valli

niina@westcreative.fi

040 674 5044

Muut asiantuntijayritykset