Nostokuvaa ei ole asetettu

Dyme Solutions Oy

Satakunnan kuuminta softaa

Autamme erilaisia yrityksiä saavuttamaan tavoitteita, rakentamalla sujuvia ohjelmistoratkaisuja erilaisiin liiketoiminnan haasteisiin. Vuosien varrella olemme jättäneet jälkeemme onnellisia asiakkaita hyödyntämällä softaa mm. tapahtumien löydettävyyteen sekä luoneet Suomen laajimman nuorten hyvinvointia edistävän etujärjestelmän.

Tinkimätön asenne ohjaa eteenpäin

Kaikessa mitä teemme, meitä ohjaa erinomaisuuden tavoittelu. Ohjelmistoista rakennamme aikaa kestäviä ratkaisuja emmekä mene sieltä mistä aita on matalin. Ei, vaikka ohjelmointi intohimoamme onkin. Meille tärkeää ovat hyvät kumppanuussuhteet puolin ja toisin ja hommia tehdään kumpaakin hyödyttävällä tavalla. Asiakkaalle suurella sydämellä ja tinkimättömällä asenteella. Siitä koostuu dymeläinen tapa toimia.

Edessä on kasvua

Vuosien aikana olemme palvelleet asiakkaita niin yhden hengen yrityksistä aina suuriin ja kansainvälisiin organisaatioihin. Olemme rakentaneet modernien mobiilisovelluksien ja viimeistä huutoa olevien pilvipalveluiden lisäksi pitkiä kumppanuussuhteita asiakkaidemme kanssa. Ohjelmistoratkaisuja olemme kehittäneet mm. tapahtumien löydettävyyteen, globaalin automaatio konsernin tuotekehityksen parantamiseen sekä luoneet Suomen laajimman nuorten hyvinvointia edistävän etujärjestelmän.

Meistä sanottua

”Meille tärkeintä yhteistyökumppaneissa on osaaminen ja haluamme vaalia pitkiä kumppanuussuhteita. Yhteistyö on sujunut vuosien varrella mallikkaasti ja Dymen osaamiselle on meillä kysyntää.”
Risto Sakki, Manager, Projects & Engineering, Customer Support, Cimcorp

”Meille erityisesti tärkeää on se, että dymeläiset ovat keskusteluissa keskittyneet meidän ongelmaamme ja siihen, miten tämä uusi ohjelmisto vastaa siihen. Meillä ei ole omia softaihmisiä talossa, joten on todella tärkeää, että puhutaan asioista niin, että ne on helppo ymmärtää, eikä keskitytä pelkkään koodiin. Kaverit ovat tässä erinomaisia!”
Matti Lehtinen, Production Director, Honkajoki Oy

OTA YHTEYTTÄ

Kai Vainio

kai.vainio@dymesolutions.com

+358 400 270 485

Muut asiantuntijayritykset