Inhimillisen teknologian räätäli, joka ei viilaa linssiin

Selkokielinen teknologiatalo Autamme sinua kehittämään liiketoimintaasi ratkaisemalla arjen teknologiset pulmasi. Olemme käytännönläheisiä räätäleitä, jonka sanaan voit luottaa. Poistamme mystiikan teknologian ympäriltä. 

Kiteytämme ajatuksesi konkretiaksi, joka toimii ja jota on helppoa käyttää. Meille oppikirja ei ole pyhä. Mutta sinun kokemuksesi on. Olemme valmiita haastaman omat toimintatapamme joka päivä – sinun takiasi. 

Meitä ohjaa tuotettu arvo. Teemme ratkaisuja, jotka tuottavat asiakkaallemme merkittävää lisäarvoa. Suuremmastakin hankkeesta pyrimme aina etsimään osat, jotka voidaan ottaa käyttöön mahdollisimman nopeasti tuottamaan arvoa. Jos jotain ei meidän mielestämme kannata tehdä, kerromme sen, vaikka se pienentäisi laskutustamme. Vaikka hommat kivoja onkin, ratkaisuja ei toteuteta vain toteuttamisen ilosta. 

Jos et ole tyytyväinen meihin, autamme sinua löytämään uuden kumppanin. Se ei ole pelkkää puhetta, vaan kirjoitettu sopimukseen. Näin ei ole koskaan vielä tarvinnut tehdä. 

Emme aio tyrkyttää sinulle mitään eikä meidän kanssamme puhuminen velvoita sinua mihinkään. Jutellaan mikä arjessasi hiertää ja mikä sinun työpaikallasi voisi toimia paremmin. 

Asiakkaamme kertovat 

”Saimme luotettavasti ja laatua. Kehitystyö oli kaiken muun hyvän lisäksi erittäin hauskaa. Hubble myös kertoi meille, jos jokin asia kannatti tehdä toisella tavalla, kun oli suunniteltu. Ehdotukset olivat aina perusteltuja ja veivät projektia eteenpäin.”- Tuuli-Anna Tiuttu, SDG Monitor Oy 

”Toiminta on käytännönläheistä eikä kaikkea tarvitse tehdä niin kuin jossain kirjassa sanotaan. Hubble on aidosti ketterä, eikä porukkaa istuteta turhaan pitkissä palavereissa.”- Harri Kessunmaa, Puustelli