SoulOnes

Sielua Brändäykseen

Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä kukoistamaan. Työkaluina käytämme visiovalmennusta sekä visuaalista mallinnusta. Visiovalmennus on aina asiakaslähtöistä ja jokainen valmennus asiakkaan tarpeista kumpuavaa. Visiovalmennuksessa yhdistyvät couchaus, konsultointi, palvelumuotoilu ja tuotteistaminen. Visuaalisuus on vahvuutemme ja se näkyy kaikessa mitä teemme. 

Tämä päivä ei ole eilinen ja tulevaisuus ei ole tämä päivä. 
Maailma muuttuu ja pyytää meitä mukaan muutokseen. Meidän ei tarvitse olla muutosten heiteltävinä vaan voimme yhdessä kasvattaa juuret syvälle maahan, jotta muutos ei kaada vaan vahvistaa.

Yhteistyö kanssamme on aina rentoa, läsnäolevaa ja aitoa. Tällaisena aikana tarvitsemme luovia ratkaisuja ja kykyä mukautua tuleviin yritysmaailman haasteisiin. Mitä selkeämpää ja kirkkaampaa viestintää teemme, sen kestävämmällä pohjalla olemme. Inhimillisyys ja läpinäkyvyyden tarve tulevat kasvamaan vielä entisestään.

Missio: Olemassa olon syy ja oikeutus.
Visio: Unelma ja tavoite.
Strategia: Askeleet perille.
Arvot: Perusta ja tyyli.

Yrityksen sielun kirkastaminen, brändin jatkuva kehittäminen ja selkeyttäminen on tarpeellista jotta viestimme saavuttaa toivotun yleisön halutulla tavalla.
Astu kanssamme tulevaisuuteen.

”Yhteistyö SoulOnesin kanssa on rentoa ja mukavaa. Omassa päässä oli joitain ideoita jo valmiiksi, mutta valmennuksessa Susanne osasi kysyä juuri oikeat kysymykset, joilla nämä ajatukset saatiin sanoiksi paperille.”

“SoulOnesin kanssa yhteydenpito on vaivatonta ja projekteja pystyy muokkaamaan joustavasti ja nopeasti. Suosittelemme!”

“Olemme hyvin tyytyväisiä brändin lopulliseen ilmeeseen ja yhteistyö oli kanssanne helppoa. Jarno sai erinomaisesti kiteytettyä ideamme ja ajatuksemme graafisesti.”