Kumppania

Miten valloitat asiakkaan?

Kumppania on viestinnän kehittäjä ja asiakaskokemuksen muotoilija yli kymmenen vuoden kokemuksella. Uskomme, että jokainen liikeidea ansaitsee tulla ymmärretyksi myös äkillisissä muutoksissa.

Asiakkaamme kokevat meidät luotettavana, asiantuntevana ja kuuntelevana kumppanina. Asiantuntijoillamme on viestintäosaamisen lisäksi vahva liiketoiminnan ymmärrys ja kokemus yrittäjyydestä, valjastamme osaamisemme nykyhetken sekä tulevaisuuden tarpeisiin.     

Tarinoita tulevaisuuteen

Viime vuoden joulukuussa Ely-keskuksille toteuttamiimme sparrauksiin osallistui yli 20 yritystä mikro- ja pk-sektorilta. Osallistujat kokivat keskiarvolla 3,54/4 saaneensa sparrauksen avulla uusia ratkaisuja heti tai myöhemmin käyttöönotettavaksi.

Autamme yrityksiä tunnistamaan uusia keinoja ja menetelmiä tehdä niitä asioita, joissa he ovat hyviä ja jotka he kokevat omakseen. Kun idea on olemassa, löytyy myös tapoja toteuttaa entistä parempia palveluita. Muutostilanteissa syntyy uusia tulevaisuuden menestystarinoita.  

Meistä sanottua

”Konsultaatio oli erittäin hyödyllinen ja opetti näkemään oman alan ilmiöitä uudesta näkökulmasta.”

”Keskustelun perusteella oman organisaation mielikuva jäsentyi ulkopuolisen toimijan silmin, mikä antoi myös itselleni uusia näkökulmia omaan yritystoimintaan.”