Develooppi

Valjasta ideat bisneksesi vauhdittajaksi

Develooppi Oy auttanut itsensä työllistäviä huipputyyppejä, pienyrittäjiä, saamaan omasta yritystoiminnastaan lisää iloa ja rahaa jo yli 20 vuotta. Develoopin missiona on auttaa yrittäjiä elämään unelmiensa elämää yrittäjänä.

Yhteistä Develoopin asiakkaille on se, ettei tämän hetken tilanne ole yrittäjää täysin tyydyttävä. Hänellä saattaa olla isoja unelmia, jotka ovat ehkä jo pidemmänkin aikaa odottaneet jo toteutumistaan – kuten oma digitaalinen tuote, verkkokauppa, palveluprosessien uudistaminen tai kokonaan uudenlainen yritystoiminta. Asiakas voi olla myös erilaisista syistä omaan tilanteeseensa tyytymätön eikä oikein tiedä, miten saisi todellisuuttaan muutettua.

Develooppi Oy tukee asiakkaidensa yrittäjyys- ja digiosaamista, digimarkkinointiosaamista, palvelujen tuotteistusta ja hinnoittelua, kasvumahdollisuuksia sekä verkostoitumista. Kuten personal trainerit auttavat ihmisiä pääsemään parempaan fyysiseen kuntoon, Develooppi Oy autan yrittäjiä pääsemään parempaan bisneskuntoon ja hyvinvointiin.

Olemme pieni, mutta ketterä ja tehokas toimija, joka ottaa asiakkaidensa tarpeet ja toiveet huomaan ja keskiöön omassa toiminnassaan. Aloitetaanko bisnestreenit eli ideoiden luominen ja uuden kehittäminen heti?

Asiakkailtamme kuultua:

Löysimme uusia näkökulmia, sovellusmahdollisuuksia ja uusia ideoita. Suosittelen lämpimästi Develooppia. Itse mietin jo kuumeisesti seuraavaa proggista, jossa pääsemme taas yhteistyöhön.”

– Mari Blomqvist, ParaVita

Develooppi Oy sai Aromikekkerit digiaikaan! Se on niin mahtavaa ja upeaa, etten tiedä miten päin olisin!”

– Krista Teränne, Aromikekkerit Oy